To je celkem jedno asi jsem to nenapsal uplně pochopitelně. TEO jako modelář jsi dobrý, ale poslední dobou tve komenty stojí fakt zato. Chtělo by to trošku odreagování někde.
Měl bych jednu technickou otázku. Jak bylo myšleno vlepení pásů do sedačky? Hlavou mi vrtají ty prořezy v bočních částech sedačky. Do nich mi pásy vůbec nijak nepasují .
Petře nalep sedačku do kokpitu, pásy vytvaruj jako mám já. Nehledě na otvory je vlep do sedačky. K horní hraně. Tuším že tam otvory zůstaly po jiných původních pásech, ale k tomu by se ti asi líp vyjádřil Pavel.
ahoj, no původní pásy byly tuším alá Petr Špinler , pak se dělali jiný, protože 5 bodový pásy fakt nejsou, aspoň tady ne . Na ty prořezy se pozapomělo , NJN ...... ale upravil jsi to hezky , fakt šikula . Pavel
Tak a model se mi podařilo dokončit. Až na pár výše zmíněných drobností se mi lepil celkem v pohodě a nezbývá, než poděkovat GP Teamu za krásný kousek do sbírky .
Díky za bezplatnou reklamu To auto se ti opravdu povedlo. Mimochodem, potvrzuje se opět, že nejhezčí Meky byly červenobílé..... škoda, že se té barevné kombinace nedrží stále....
Gery je to dvoujnásobná škoda, protože za prvé byly opravdu nádherné vozy a za druhé jednoduší pro tisk modelu v te barvě. Střibrné Meky se dají těžko udělat z papíru, ikdyž jsem viděl jeden z nějaké folie.