Je samozřejmě moc těžký sehnat dostatek podkladového materiálu, přesto že díky internetu je to snažší, než dříve, ale o tom to přeci je. I sehnání těch správných podkladů je součástí stavby a čím větší a složitější úpravy samotné šmikajdy uděláme, tím dokonalejší a úžasnější konečný stav modelu je.... A myslím, že cílem modelářů musí být, aby model byl co nejvíce podoben originálu.... No ne????
ANO....Je mi šuma fuk, jak skutečné auto vypadá. Lepím papírové modely pro svůj vzhled, tak jak jsou připraveny autory. I když jsem měl období tunningu, tak mě přeci jen baví více klasický papírový model, a budu tvrdit, že takových modelářů je převaha.
Sorry Alešu, že jsem Ti zaneřádil prezentaci stavby Tvého modelu.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jasný,Zdendo.Já byl taky na váškách,tunit netunit.Ale chuť modelaření vyhrála.Autory respektuju,ale chci si s tím trochu pohrát,pomazlit se .Mám z toho radost a nejenom já,i další klucí.A proto lepíme .
Alešku...jo jo, tohle je všechno v pořádku. Radost z lepení je potřeba. Každý jednotlivec je originál a podle toho se i věnuje svým koníčkům. Nikomu v tomto směru nic nezazlívám a už vůbec nic nevnucuji.
Já se klucí přiznám,že někdy mámsilný nutkaní ten model vylepšit,ale zas nejsem tak dobrej,abych se poštěl do nějákýho velkýho dobrodružství ,a stejně k některým modelům nemám takové fotky,které bych si představoval.Nakonec to stejně u mě vyhraje to,že udělám model tak jak byl navrhnut a jak vyšel.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO
Ivane,pusť se do toho.Neni čeho se bát .Najdi si fotky a jedem .Nikdo učenej z nebe nespadnul .Miláno,Peťas,Ali,já a nevím kdo další.Všichni jsme pozemšťané ,asi.Viď Ali.