Pokračuju stavbou motoru a převodovky. Narazil jsem tady na problém, se kterým si lámu hlavu. Není mi jasné přilepení dílu 25 a na něj dílu 26. Z návodné kresby to patrné není a z fotek Teovy bety jsem na to zatím taky nepřišel.
Tady máš schematický nákres. Na díle 25 je místo pro přilepení 26 malé, takže to dolaď na modelu tak, aby Ti posléze pasovala i nádobka 28 a nikterak Ti zapalování nepřekáželo. Skříňka zapalování sedí kouskem na zadní části víka sacích hrdel díly č.11.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Aha, díky.Ttakže díl 26 nelepit na místo určení na dilu 25, jak je vidět na 1. fotce, ale část dílu 25 odstřihnout a nalepit díl 26 tak, jak je na 2. fotce. Kvalita fotek je sice mizerná, ale vidět to snad trochu je.
Tak to se omlouvám za komplikace, myslel jsem že je to v návodu dost popsané. Ta 26 tka by měla být tak jak to má nakreslený zdenda a pak by měla být rožkama posazená na těch lištách co jsou k nim chycený trychtýře vstřikování. Na první trychtýř pravé strany by měla být doražená natěsno.
To je v pohodě. Problém trochu dělal díl 25, ten by měl být trošku jinak, proto mi to nijak nevycházelo. Jinak krásně propracovaný model a sem tam nějaká ta drobnost se může vyskytnout.
Pustil jsem se do kompletace zadního zavěšení. Chtěl bych tady upozornit na slepení nábojů kol. Ty jsou tady řešeny maličko jinak, než obvykle a tak je potřeba trošku zapojit myslivnu :lol: .
Fotky bohužel opět mizerné, ale lepší neumím.