Tak jsem to počítala a je Vás tu dneska na startu hodně - 13 Všem přeji pevné ruce i nervy. Já se snažím povzbuzovat Aliho, který se baví u pořadu "před 25 lety - the best of" na ČT 24.
Jsem na tom podobně jako Vendy.Musím trochu zvolnit,bolestivě se ozývá krční páteř(šoferská nemoc a ještě mé to asi trochu nastydlo u otevřeného okenka v autě.Takže krátká procházka a jeden ibalgin.Jinak zatím pokračuji dál,ale s častějšíma přestávkama.Uvidím jak to dopadne.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO
Dílky ubývají, takže uvidíme, nebudu si moc do těch šesti ráno fandit.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.
Všem vám držím palce,teda u nohou (doufám,že je máte umytý).Já si jdu dát cígo a pak asi spinkat.McLarena si dám k posteli na poličku a budeme spát spolu. .
Nebo budu ještě chvilku koukat?
Ještě jednou velká gratulace všem co zdárně dojeli do cíle,jste fakt borci.A za nás odpadlíky(no asi jsem jediný ),říkám,že příští rok vám to natřem.Těšte se.No a pomalu dopiju kávičku a budu se pomalu šourat do cíle.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO