Sauber C13, Imola 1994 / GPT / 1:24

Modely, které se připravují k vydání...
Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 05 říjen 2011 18:21

Aldo děkuji moc za vysvětlení, bylo vyčerpávající. :idea:
Ali no bať, černá v laseru je krásná. 8)
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Pavel

Příspěvekod Pavel » 05 říjen 2011 21:14

wallenstein píše: anonymita pološera za klávesnicí vyvolává ve spoustě lidí paranoiu :?
No tak mě je to celkem jedno, však tam byli i smajlíci, jen jsem byl zvědavý zda znovu přispěješ

Stejně jako dříve u FW06 jsem myslím i teď jen upozornil na nepřesnost modelu, která mě udeřila do očí. Tentokrát jde navíc o vadu, která se dá snadno odstranit.
Tak už máme opraveno tak hrozný to fakt nebylo.... díky za nápovědu.

Není třeba brát kritiku hned osobně a tvářit se znechuceně. Nikdo přece není neomylný.

Co se týká kritiky tak já ji beru, nejsem fakt neomylný jako jiní , tobě bych rád nabídl spolupráci při dolaďování našich modelů ( na jiných se stejně nepodílíš ) :lol: , jestli máš zájem ozvi se přes SZ . Pavel :D

a koukám že jsem se nenaučil citovat !!!! :lol:

Milan2

Re: Sauber C13, Imola 1994 / GPT / 1:24

Příspěvekod Milan2 » 05 leden 2012 18:32

Ahoj,
Trochu mi u modelů z GP teamu vadí že ne u všech jejich modelů je jasně poznat které podbarvení čísel patří kterému jezdci, např. u tohoto modelu je v návodu napsáno - červeně podbarvená čísla jsou pro druhého pilota - ale nejsem si na sto procent jistý který pilot je druhý? Štítky na kterých jsou napsané jména pilotů, název formule, rok a velká cena jsou zbarvené jeden žlutě a druhý červeně, to by mohlo být vodítko který že to pilot je ten druhý. Proto se chci zeptat jestli to tak je? díky

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 05 leden 2012 19:24

Tak tohle je dobrá připomínka :-) A dobrý postřeh, že sis všiml té souvislosti se štítkem a barevným odlišením skutečných aut. Je to opravdu tak, barva štítku odpovídá barvě pilota, tedy žlutá barva je Wendlinger, červená Frentzen. Příště, pokud nepůjde alternativní díly výrazně odlišit hned ve vystřihovánce, tohle podrobněji rozvedeme v návodu.

hepyno

Příspěvekod hepyno » 22 březen 2013 14:45

Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Zpět na