Jordan 191-Michael Schumacher-1991/PKAA/Miroslav Fabián/1:24

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
Ali

Re: Jordan 191-Michael Schumacher-1991/PKAA/Miroslav Fabián/

Příspěvekod Ali » 08 duben 2012 20:41

Pavle, obávám se že ne. Pokud někoho třikrát vyhodíš dveřma a on se stále vrací oknem, asi bude někde chyba. Ozáku uvědom si, že zloději tu nejsou vítáni.

míša kulička
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod míša kulička » 08 duben 2012 20:42

Tak jsem změnil názor, jelikož asi víte o koho jde tak navrhuju přitvrdit. Vždycky musí být nějaký odstrašující příklad.
Používám družice za miliardy dolarů abych našel v lese krabičku od jídla. Jaký koníček máš ty ?

milan paulus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan paulus » 08 duben 2012 20:52

To by snad pomohlo jen šlápnout na obličej......

Jirka
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka » 08 duben 2012 20:58

Ozaku, můžeme se klidně poptat u Pavla Krejčího, ale opravdu nevím, proč by ti posílal tento model ve speciálním měřítku 1:25. Stačí se podívat, jak jsou daleko díly od levého a pravého okraje papíru a hned je jasné, že ten tvůj výtisk je zmenšený - po přepočítání o cca 4%.

Pro ostatní osvětlím trochu aféru blazo-Marlboro-ozak
Blazo se registroval 15.9.2010, pak dostal přes prsty a poslední jeho příspěvek je z 19.7.2011.
Marlboro se registroval 20.7.2011 (jaká náhoda..) a vykopnut z fóra byl 25.10.2011.
Ozak se registroval 29.10.2011 (opět že by náhoda? Tomu nikdo snad nevěří...) a je tu stále (ale asi už dlouho nebude)
Všichni tři jsou dobří grafomani - Blazo 205 příspěvků, Marlboro 98 a blazo 161.

A to nejdůležitější: jedna IP adresa blaza se shoduje s jednou IP adresou Marlbora a jedna IP adresa ozaka (ze které poslal 54 příspěvků) se shoduje s jednou IP adresou Marlbora, ze které poslal 24 příspěvků.

blazo-Marlboro-ozak je dlouhodobě sledován a teď se definitivně odhalil. Další akce bude určitě následovat.

václav šmíd

Příspěvekod václav šmíd » 08 duben 2012 21:13

Názor na Ozáka mám stejný , jako většina zde na foru. Těch indicií, že je pirát už je tolik, že ztratil veškerou důvěru.
Nicméně já mám tento model, také zakoupený přímo u PKAA a mám ho v pořádku, bez opravných dílů. Nevim jestli jsem ho zakoupil ihned po vydání, nebo jestli později rozesíláné výtisky třeba nebyli již opraveny, ale je pravda, že díly jsou na papíru odděleny přerušovanou čarou od čistého papíru a to u Ozaka vidět není. A na každém listu vystřihovánky, dole v prostředku je napsán název vozu a pilot, což u Ozáka nikde není vidět.
Jedinou možnost, jak by se mohl Ozák obhájit vidím v tom, že by odtajnil svou totožnost a pak by p. Krejčí mohl potvrdit, že model Ozákovi zaslal, ale nemyslím si, že by to Ozák udělal.

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 08 duben 2012 21:26

Dámo a pánové. Tohle je poslední večer Ozaka na tomto DF-ku. Tři ze čtyř adminů jsou pro vyloučení Ozaka. Čtvrtý se určitě přidá se stejným názorem. Tímto bych viděl tohle téma za ukončené a není potřeba nadále se k němu vyjadřovat. Děkuji za pochopení.

Ozaku, bude dobré, když tohle forum budeš obcházet velikým obloukem, aby jsi nemusel zase řešit svízelné situace se svým lhaním a děláním si srandy ze všech poctiváků tady na foru.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Zpět na