ahoj
pozorne sledujem túto stavbu alebo tento model, je to moja srdcofka!Inak mne vôbec nevadí že tam malrboro nebude! Myslím si, že toto fórum je špička čo sa týka modelov F1 na celom svete. Nemá konkurenciu. A to sledujem ruské, RPM a iné fóra. Tu sa preberajú veci do takých detailov ako nikde. Niekedy to je až pritiahnuté za vlasy a ja ako fanúšik modelov si len povzdychnem, na toto fakt nemám, ale fandím aj tak!!! Na druhej strane ked to niekto postaví tak prečo nie? zaráža názor frýdka007, že načo výmýšľať keď už je vymyslené??? že 09 je podobná 08. To by si mohli povedať aj iný renomovanejší autori ako je Andy, ( andy nič osobné! Respect!) že načo vlastne robia rôzne varianty veď stačí aby spravili jeden model, ostatné je zbytočné! Nie? A to sú modely z jedného roku!!! a ako všetci dobre vieme nielen, že z jedného roku sú rôzne varianty a ked sa jedná o model z predošlého roku tak to môže napísať len ignorant, že sa podobá. Chlapče ak máš Ty problém s Andym tiež mu napíš sz ako sa takto zhovadiť pred ostanými, lebo modely robíš super. A ešte jedna poznámka chlapče, "Mlčať je niekedy zlato!
Andy držím Ti paste, neurob to moc zložité, aby som to mohol spraviť aj Ja! :
Henkie