...to je asi přehnaný, ale potěší to... ..ale zase vážně - pracoval jsem hlavně na všech krytkách, deflektorech a držácích předního křídla... rozpracované jsou díly, jako límec kolem kokpitu, sedačka, žaluzie na bocích kokpitu a tak....
Taky jsem popojel s několika ne nepodstatnými maličkostmi... Navíc mám komletní monokok s připraveným podkladem pro barvu... Tedy - moc lituju, že nemám plastovou stavebnici, to by se dělalo líp.....
F2012 se mi moc líbí, tak mám také hodně fotografií. A vidím, že i bez plánku jsi tvary trefil dost dobře. Uctivá poklona nejvíc jsem ale zvědavý na motorový prostor a tu elektroniku okolo něj
Bude model obsahovat nějaký nový trik v lepení? Ta barva je o.k.? Zdá se mi poněkud jiný odstín. Chlape kde bereš čas, já se chystám lepit další model od února a pořád ne a ne ho nastřihnout.
Bez plánku to jde taky, i když tu není ta jistota a neustále vše koriguju.... Na motor už jsem taky zvědavej, jen kdo ho udělá??? Ale ne, motor miluju a moc rád je stavím, tak ono to nějak dopadne.... Co se týká barvy, už jsem to napsal, ale - jde o penetraci a zpevnění... Je to jen základová barva tvořená červenou temperou a lepidlem Herkules..... Mám to vyzkoušené a funguje to skvostně!!! Mimochodem model je už nabarvený lesklou Ferrari barvou, ale to nemá cenu fotit.....
Jedeš hezky. Tvar krytu motoru a výfuků je hoodně zajímavej. Moc se mi líbí. Chystám se už docela dlouho navrhnout jenu radu. Na tak velkým měřítku bych (jako Petr) plochy stříkal. Alespoň celkovou barvu. Hodně by to modelu prospělo. Samo že by to chtělo i autolakýrnickou přípravu pod finální barvu. (plnič)