Začíná složitější fáze lepení. Lepení přídě je náročnější na přesnost. Psaný návod píše spojit boky monokoku nejdříve dílem pod štítkem, já lepil od dílu se startovním číslem. Začal jsem u spoje dílů směrem ke špičce. Pak to stejné od spoje směrem ke štítku..střídavě na obou stranách. Takto jsem celkem dobře docílil symetrie. Průhledný štítek jsem lepil až jako poslední. Nakonec byly dolepeny dospodu rubové díly.
Sedačka s okolím zalepena do kokpitu. Celek pak přišel nalepit na podlahu. Doplněny chladiče. Čtvrtá fotka nabízí náhled na polohu vnitřního žebra. To je následně z větší části překlopeno kartonovým dílem.
Druhá fáze krytování bočnic. Kartonové žebro na první fotce je pouze přiložené..kvůli podélnému prohnutí. Po uzavření pontonů mi nedalo ještě vyzkoušet kompletní zakrytí motorové části.
Prostřihy na bombírování boků horního patra patrně ještě zaretušuju...asi si vypůjčím od dětí vodovky.
Stavba pokračuje výrobou křídel. Mezi tím došlo k menší úpravě difuzoru a doplňků na převodovce. Celé tělo vozu jsem lehce přelakoval abych se vyhnul ušpinění.
Tak a je hotovo. Několikrát jsem přelakoval povrch, mohlo to být i líp, vlepil příčné vzpěry, nastavil zavěšení a osadil kola. Stavba probíhala bez problémů. Pár drobností se našlo ale nebude problém je doladit. Myslím že vznikl velice atraktivní model. Děkuji kolegům za důvěru a zábavu u lepení.