Keď budeš pokračovať takto ďalej tak ťa optimizmus určite neopustí - vyzerá to výborne a tie kolesá sú dokonalé...asi sa tiež porozhliadnem po matnom bezfarebnom laku a niekedy to vyskúšam.
Tak bočnice a komín je za mnou... u bočnic nebyl žádný problém, řídil jsem se radami obou betařů (Alda,Ali)...tímto jim za to děkuji. Na bočnicích je zdlouhavé jejich správné natvarování, samotné přilepení k trupu už je brnkačka. To se ale nedá říct u komínu. Ten jsem dělal dvakrát. S první verzí jsem nebyl spokojen. U druhé jsem zvolil jiný postup lepení jednotlivých dílů k sobě a taky jsem si vyhrál pořádně s tvarem vstupu komínu. Když jsem koukal na fotky Aldy a Aliho, tak měli vstup kulatý, kdežto v reálu je vstup spíše do trouhelníku a myslím že šmikajda je tomu uspůsobena. No nakonec posoudit můžete sami...Teď je u mě na řadě zadní a přední náprava, kterou budu dělat natáčecí.
Máš to super, s tím komínem máš pravdu- vážně by měl být tvarován do zaobleného trojúhelníku. Z fotek vypadá, že ti tento otvor komínu trošičku utíká mimo osu vozu. Je to klam, nebo to opravdu ujíždí?
Při tomto pohledu se mi zdálo,že nasávací otvor komínu jde trochu bokem. Respektive že spoj bočnic komínu 96,97 není ve středu natvarovaného trojůhelníkového otvoru. Ale asi klame fotka, takže v pohodě.
Tak další pokrok...na této části vozu chybí už jen očka odpojení elektroniky(na těch si budu muse dát obzvlášť záležet...LuCas a Teo mě určitě budou pečlivě kontrolovat) , dokonce i větrný štítek se mi povedl na první pokus ...no a poslední co mi zbývá je čumák s předním křídlem a závěrečné lakování a kompletace.
Paráda, dobře se na to kouká. A ty pojistky - na které jsi krutopřísně vysazený - mi připadají v reálu dost malé, pokud uděláš to očko tak jak si stále přeješ, tak sice máš pěkný tvar, ale je to zase velký průměr vůči reálu tzn. nepoměr vůči modelu v měřítku 1:24.