Přesně z toho jsem měl obavy. Lepení natupo mi moc nejde a po nedávných zkušenostech, kdy se mi rozsypal přední disk na Brabhamu BT48 jsem to chtěl nějak posichrovat. Atak právě ty spodní segmenty jsou lepeny sekunďákem, i když ani to neznamená, že to časem nemůže upadnout.
Tak si pěkně lepím, zhotovil jsem pravou stranu předního zavěšení, přilepil jsem kapotáž (zatím jen ve vrchní části, k podlaze ještě naštěstí ne) a co neobjevím: chladiče . A teď babo raď...
Tak už jsou tam. Naštěstí jsem ještě neměl přilepenou kapotáž k podlaze, tak jsem mohl bočnice trochu odchlípnout a chladiče pomocí pinzety vsadit mezi dva kartonové díly uvnitř bočnice .
Nie vždy sa zadarí, Petr tú retuš určite opraví V tvojom podaní vyzerá tento model veľmi elegantne, pozerám že spodné predné ramená zavesenia sú na zemi a to je dobre - pozor pred ich prilepením na ne treba nasunúť predné deflektory.
Pomalu jsem se pustil do lepení deflektorů. Měl jsem docela obavy z lepení držáčků, které by podle návodu měly být ze špendlíků. Napoprvé bych asi netrefil jejich přesnou polohu a při snaze je vyhnout by mi určitě upadly. Proto jsem držáčky udělal z tenoučkých proužků kartonu a nabarvím je na stříbrno. Při zkusmém přiložení k modelu jsem musel některé držáčky trochu vyhnout, aby směřovaly tam, kam mají. I po mírném vychýlení zatím v pohodě drží. Lepil jsem je gelovým sekunďákem.
Naposledy upravil(a) frydek665 dne 07 duben 2013 17:30, celkem upraveno 1 x.
Co? Udělat to z proužků papíru? Mě se to zdá jednodušší, než to cvakat ze špendlíků, nebo nějakého drátku. Ale hlavnějsem měl obavy, že se mi to rozpadne. Takto když je to všechno papír, tak to drží dobře (zatím ).