Jakožto fanda Ferrari jsem dostal chuť slepil si model vozu oblíbené stáje a zvolil jsem Ferrari 412T1 od Sergeje Povarova. Zatím jsem od něj ještě nic nestavěl, takže to může být zajímavá zkušenost. Předlohou je vůz Gerharda Bergera z Velké ceny Monaka 1994. Berger si vyjel v kvalifikaci třetí místo na startu a do cíle závodu dojel taky třetí.
Díky Robert, ano uvědomuji si, že ten komín bude mít hodně velký význam na celkovém dojmu z modelu. Je to tam dosti krkolomné a přiznám se, že z toho mám docela obavy. Uvidíme...
Radost pohledět. Taky se na tohoto krasavce chystám, tak mám alespoň návod, jak postupovat. Nicméně měl bych dotaz ohledně Vaší kopie/zvětšeniny - bojuju s tou zlatou, na mé kopii vypadá jako divná hnědá, máte to taky tak? Zrovna dneska jsem na to koukal a vzhledem k drobným chybkám si to spíše naskenuji a vyretušuji, tak s tou zlatou chci nějak zatočit, proto se ptám.
Díky Henkie! Teď přišlo na řadu to nejobávanější. Pustil jsem se do boje s krytem zadní části vozu. Zatím to dobré není a budu se to muset pokusit trochu poupravit .