To stejný jsem už chtěl napsat ráno, ale nebyl pro to v práci čas. Souhlasím na 100% s tebou Peťo. A myslím že další modely v podobném stylu budou následovat:-)
No Alešu, s tou radostí je to tak fifty fifty. Je sice pravda, že ten papírový jsem si musel sám slepit a proto si jej cením a mám z něj radost, ale ten kovový taky nespadl z nebe a musel jsem se v práci nadřít jak Bulhar, abych si ho mohl koupit. Takže i ten si cením .
Dnes jsem k modelu přidal podlahové ploutvičky a volant. Teď už zbývá dodělat jen pár drobností, ale ty u mě většinou trvají nejdýl.
Pátek - den dokončených modelů. V sobotu u snídaně listování archivem, v neděli večer už má hrubou bez křídel a celý týden si pak hraje se serepetičkama typu anténky a zrcátka. A to se ještě pořádně nerozběhla NHL
Bernie: Tak tos mě pobavil. Že to píšeš zrovna ty, člověk, který chrlí doutník za doutníkem. Člověk, kterému múže produkci doutníků závidět Kuba i s Portorikem dohromady . Umberto: Neváhej a nahoď fotky. Model máš skoro hotový a všeho všudy šest fotek . Model máš parádní, tak nešetři baterkama.
Tak za mě můžu prohlásit HOTOVO. Vím vím trvalo to docela dlouho, ale co už nadělám:-) U tohoto modelu žádné záludnosti nečekejte, lepí se opravdu dobře. Hlavně ty bočnice byl naprosto suprově vyřešeny. Doporučuju vřele všem.
René píše:Nádherný model a tie kolesá sú proste špička. Budem rád keď sa k podobnému vzhľadu pneu niekedy dopracujem. Paráda.
Díky René...na kolech je pořád co zlepšovat Ale kdyby byl zájem, tak bych klidně mohl udělat malej workshop v Lužánkách a předvést můj postup lepení kol, i když si myslím že nemám odlišný postup od ostatních modelářů.
... Vím vím trvalo to docela dlouho, ale co už nadělám:-) ... Tak priateľu trochu som sa pobavil! Mali by sme si definovať čo je to dlho? Podľa mňa si to jednak urobil v časovom limite, a po druhé je to pasia pozerať sa na tento model! Predloha, kamufláž žltá, čierna je nádherná k tomu Tvoje a frýďovo prevedenie nemá chybu.