Tak takovéto výsledky by jsem si minimálně na tři závody nechal líbit. To by Alonsovi náskok zmizel a šampionát by se zdramatizoval Bohužel jsem závod neviděl Jsem na služebce s pětihodinovým časovým posunem a bez kvalitního příjmu. Snad neselhal DVD rekordér a budu se moci kochat pohledem na rudo v čele GP USA až se vrátím.
Ja som ho nevidel vôbec a ani ho neuvidím, lebo u nás to stále nik nevysiela Potom sa nedivte, že Vám slováci do tejto témy veľmi neprispievajú, keď to nemajú kde pozerať....
Nechaj tak, už to nemá takú šťavu, keď človek vie výsledky a dáko vydržím kým mi na jeseň znova začne škola a ja sa sostanem k signálu Novy Ale srdečná vďaka
Tak musim sa priznat, chytam aspom rakusanov a madarov, a na kablovke rtl, takze mam moznost sledovat preteky, ale komentatorom nerozumiem absolutne nic.
Ja našťastie ešte chytám RTL na Telesate, to je jediné čo mi ostalo po Prime a Markíze, ktoré to vzdali. Takže aj závod som videl, a som rád že Ferrari opäť dokázalo že patrí medzi najlepších.
Řekl bych, že výsledek v USA byl dán především pneumatikama. Michelin po loňsku vsadil na jistotu a bylo to znát. Nevěřím, že se podobný výsledek bude ve Francii opakovat...
Podle mne Michelin ani tak nevsadil na jistotu, spíše se jim nechtělo vyhazovat peníze a v jejich poslední sezóně v F1 vyvíjet úplně nový typ pneumatiky pro jeden jediný specifický závod. Tak ho prostě odjeli s pneumatikami o kterých věděli, že závod vydrží i když to nebude bůh ví co. Jen doufám, že v příští sezóně nebudou u Bridgestone vyvíjet pneu pro Ferrari a ostatní se budou muset přizpůsobovat.
Odpověď, zda to byly pneumatiky či vývoj vozu dostaneme už tuto neděli. Já jsi myslím, že to je tak uprostřed. Obojí sehrálo roli a vzhledem k Dlouhým rovinkám a vedrům ve Francii, dávám Ferrari velkou šanci.
Celkovo mi nejde do hlavy, že Alonso strácal až tak veľa. A dokonca aj na Fissiho. Nechce sa mi veriť, že by to bolo iba v motore, ktorý mal Fisssichella výkonnejší...