Příspěvekod Zdeněk-TEO » 20 leden 2014 21:34
Jal jsem se propočítat náklady na ubytování. To abychom na sebe nakonec nekoukali přes prsty, že jsem nedal úplné informace. V okolí HB jsem na nic levnějšího nenarazil - bohužel.
Statek je zamluvený na celý víkend (od pátku do neděle), při čemž je cena následovná a je v ní započítaná i práce pana domácího, který nám naloží a na rožni v sobotní podvečer ogriluje masíčko:
do 20-ti ubytovaných celkově 13.000,-
co budou ubytovaní navíc bude se řešit individuálně podle zvolené možnosti přespání.....ustlaná matrace na společenské místnosti, nebo vlastní spacák ve vlastním stanu postaveném na zahradě statku.
Možnosti ubytování:
Malý apartmán
pokoj 1 - 3 postele osoba/noc á 350,-
pokoj 2 - 3 postele osoba/noc á 350,-
kuchyň - 1 gauč osoba/noc á 300,-
Velký apartmán
pokoj 1 - 3 postele osoba/noc á 350,-
pokoj 2 - 3 postele osoba/noc á 350,-
kuchyň - 4 gauče osoba/noc á 300,-
Platby, které by se účtovali nad smluvenou částku 13.000,-
Společenská místnost solo matrace osoba/noc á 200,-
Zahrada - stan osoba/noc á 100,-
Pro bratříky ze Slovenska musím rezervovat už nyní asi tak 6 lůžek od pátku do neděle. Rád bych předběžně začal dávat dohromady seznam účastníků výstavy, kteří přivezou i nějaké modely - kolik, udělám si představu, kolik bude potřeba stolů na vystavování a seznam zájemců o ubytování na statku. Proto prosím o zaslání ZS nebo mailu, zatím předběžnou nezávaznou informaci do 15.2.2014. Závazné budu přijímat do konce dubna 2014.
Dále máme připravenou možnost využít objednání snídaně a oběda v jídelně ZŠ a MŠ Wolkerova - snídaně: čaj, káva, rohlíky, chleba, marmeláda, paštika, pomazánka - oběd: hovězí vývar s něčím, vepřový řízek a brambory.
Seznam účastníků potřebujeme znát, s ohledem na připravované malé překvapení.