Model je hotov. Byla radost jej lepit a to se pak najde i chuť k vymazlení . Díky Janošu!!! Marec: určitě dřív, než Lužánky 2015...
Nedávno tu jeden nejmenovaný autor prohlásil, že je blbost srovnávat papíráky s kovovými, čí plastikovými modely. Já si myslím, že blbost je to, co tvrdí on. Papírový model vypadá vedle kovového velmi pěkně, ovšem pokud je rozměrová správně (jako v tomto případě).
Plně s tebou souhlasím, Alďas... O drátku jsem uvažoval, ale oblouk je v místech spojů se vzpěrama tvarově trochu komplikovanější a tak jsem jej udělal z papíru. Zatím ale není přilepený můžu jej kdykoliv nahradit.
Frýdku pěkný model u tebe jako vždy. Navíc Lotus v barvách JPS vždy, tak nějak oslní a v porovnání s tím plasťákem nebo kovákem bych řekl, že ten tvůj vypadá mnohem lépe.
Ahoj Peťo. Už poněkolikátý si Tvuj Lotůsek prohlížím a moc se mi líbí. S tim ochranným obloukem- já ho kdysi na "něčem" udělal z plastový tyčinky, tuším z lízátka, nebo uchošťouru. Drátek se mi nedařil přilepit v místě napojení jedný trubky na druhou. Z tyčinky spokojenost. Martin