Jako další model jsem si vybral z mini série modelů z mokrých závodů, tréninků či testů. Je to Jordan 911 testovaný 28.11.1990 v Shakedown Silverstone 1990 pilotovaný Johnem Watsonem.
A opět k samotné stavbě. Nechtělo se mi čekat než proschnou podlepené díly samotného vozu a proto jsem se na začátek pustil do kol.
Kola hotová a tak se můžu pustit do samotného monopostu.
Včera jsem si udělal sportovně kulturní volno, abych se opět odreagoval od lepení. Tak jsem se dostal asi přes nejtěžší část modelu, osazení hotového krytu motoru s bočnicemi a komín. Sice tam jsou malé drobnosti na zlepšení, ale nedopadlo to tak špatně. A jde se na zadní část vozu.
Omlouvám se, ale konec byl zase tak rychlí, že jsem jaksi nestíhal fotit. A tak jsem slepil motor, horní zavěšení kol a nosník zadního křídla se světlem. Celek jsem vlepil na záď vozu. Doplnil jsem boční kryty a dokončil zavěšení kol s náboji. V zadní části podvozek doplněn o difuzor. Následovalo přilepení hotových celků předního a zadního přítlačného křídla. Jako poslední bylo přilepení kol a zpětných zrcátek. Tím je tento model HOTOVÝ.