možno by mi trošku vadila tá"šipka"ktora vznika na kryte motora z horného žltého ozdobneho lemu.model97T od J.Priškina tam ma pekný oblúčik...chválim upravu tvaru kapoty motora.je to oveľa lepšie!
za moj omyl sa ospravedlnujem. ale este si nemyslim ze na lotusoch bola zlata(snad okrem zlato/chromovych diskov)skor mi to na vsetkych fotkach pripada ako zlta/bezova?
Jako na každý lotus i na tento model se těším, vypadá to zatím perfektně. Chci se zeptat, bude i verze s tabákovou reklamou John Player Special místo vavřínů?
Už jsem to psal. Půjde postavit, netabákové Německo a tabákové Monako.
Teď koukám na fotky a asi by se dal bez úprav postavít i Dallas, stačí dát na Monackou verzi suché gumy a sejmout pásku z přídě vozu, kterou byl zakryt větrací otvor, aby do kokpitu necákala voda.
No, obávám se, že v tom Dallasu, aspoň podle přiložené fotky, je horní část pontonů žebrovaná, narozdíl od modelu a fotek z dalších závodů. Jen tak mimochodem - co se v USA stalo, že pilot leží v takové roztodivné poloze?
mustang51 píše:za moj omyl sa ospravedlnujem. ale este si nemyslim ze na lotusoch bola zlata(snad okrem zlato/chromovych diskov)skor mi to na vsetkych fotkach pripada ako zlta/bezova?
Mustangu nebuď detailista. Cigara JPS byly a budou vždy černé se zlatým nápisem. A na druhou stranu, pokud stejný odstín nastříkáš na světlý nebo tmavý podklad, tak výsledek bude vždy rozdílný.
Škoda, verzy z Dallasu bych bral všemi 10. Má svoje kouzlo. Touha jezdce dostat se do cíle byla ohromující.