Příspěvekod makr » 08 červen 2017 22:06
Jestli můžu:
1. Tak tento model do této kategorie rozhodně patří- To že si ho Condor vylepšil, je jen dobře. To přece můžeme všichni.
2. Přibyl další kousek, který je otestován a je o něj zájem.
3. Je jedno, kdo ho vydá. Když to nebude pan Krejčí, který je zaneprázdněn svojí aktivitou, proč by model nemohl vydat kdokoli jiný? MASS?
4. Model je hotov, odzkoušen, byla by škoda (pro všechny strany), aby se "válel" v harddisku.
5. Jestli si ho kupec sestaví hned, nebo za rok, nebo vůbec, to není důležité a jen každého věc, jak s tím naloží. Já modely kupuji, i když jsem dlouho (kvůli studiu) žádný nepostavil.
6. To, že mám 12 napěchovaných šanonů se skoro všemi vyšlými vozy F1 je moje věc a každého své šanony též. Já to beru jako vzdání holdu autorům, aby viděli že to co dělají, dělají správně a že to ostatní těší. Jsem rád těšen.
7. Každý model, který je vytvořený, odzkoušený a připravený k vydání, přesto čeká na "vzdálené až někdy", je vlastně nedokončení podstaty, tak proč to takovou diskusí a projevenou touhou o koupi u autora nepodpořit. Já být autor (a věřte mi, že kdybych to uměl, rád bych byl), bylo by mi smutno z toho, že to, co vytvořím nedělá radost i ostatním.
8. Když tak to smažte, je to jen názor. V každém případě model i vůz moc pěkný i stavba povedená, takže za mně rozhodně ano.
Martin