Ford má momentálne veľa práce na motoroch pre budúcu sezónu tak na Tyrrellove nezostalo veľa priestoru. Po dlllhej dobe sa však niečo uvoľnilo a začali dodávať aspoň nejaké kúsky . Prvá 001 z Kanady 1970 má teda nahodenú komplet zadnú časť motora. Doplnil som nejaké krabičky,cievky a nádržky, ktoré v stavebniciach niesú. Môžem pokračovať na ďalšej mašinke.
Naposledy upravil(a) Turco dne 24 červenec 2025 18:01, celkem upraveno 1 x.
Mám nahodené ďalšie dva motory. Aj tu sú doplnené chýbajúce drobnosti. Pri prednej náprave som dorobil tie malé oranžové lapače,ktoré netuším na čo vlastné sú a upevňovacie segmenty medzi motorom a šasi. Tyrrell 002 Francúzsko 1971. Tyrrell 003 Monaco 1971
Tyrrell 004 JAR 1974. Dorobil som trubice chladenia zadných bŕzd a zmenil pozíciu zadných chladičov, lebo vidno že sú nižšie oproti 003. Originál foto som nenašiel. Narazil som iba na nejaký model, tak som to urobil podľa neho .
Blížim sa k dokončeniu aj posledných piatich motorových častí.Aj tu som doplnil chýbajúce dieliky,hadičky a vyrobil som nosiče krídla. Tyrrell 005 Kanada 1972 Tyrrell 006 Belgicko 1973 Tyrrell 006/2 Taliansko 1973. Tu som aj upravoval trocha pozíciu lapačov chladenia brzd. Podľa fotiek mi vychádza ,že sú o niečo viac v predu.
Naposledy upravil(a) Turco dne 27 leden 2026 11:14, celkem upraveno 1 x.
Peklo . Konečne som to zmastil. Použil som vicero dezénov. Niečo mám zo svojho skladu ,niečo mi dodal Zdendo a použil som aj obyčajný čierny hrubší papier. Bočnice sú strieknuté matným lakom. Disky sú strieknuté čiernou lesklou mimo lúčov. Tie som vyrezal a doplnil o matice a hriadele.
Do cieľa sa dostávajú prvé stroje . Tyrrell 001 Jackie Stewart GP Kanada 1970. Ken Tyrrell sa rozhodol začať stavať svoj vlastný monopost a tak vznikol na konci sezóny tento stroj. Hneď na svojej premierovej GP získal pole position. Bohužiaľ po 2/3 pretekov musel pre poruchu prevodovky odstúpiť.