Williams FW 07B / 1979 / R.Vyškovský / 1:24

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
xymoxes

Williams FW 07B / 1979 / R.Vyškovský / 1:24

Příspěvekod xymoxes » 08 září 2008 21:47

Tak v zájmu dalšího zlepšování se,jsem se připravil na stavbu dalšího vozítka,který by měl být teoreticky zatím tím snažším,než se pustím do těch asi těžších..a proč zrovna tento vůz? Kdysi jsem ho v osmdesátých letech stavěl a moc se mi líbil,jenže stavba dopadla bledě.Teď se zlepším! Takže zatím přeji pěkný večer..
Obrázek

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 08 září 2008 23:36

Zdravím.Taky jsem měl tento model párkrát v ruce,ale zatím jak říká Teo,v placaté podobě.Tenkrát když vyšel v ABC,bych řekl,že to byl docela zdařilý model.Tak přeju ostré nůžky.Ivan
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

xymoxes

Příspěvekod xymoxes » 09 září 2008 09:57

První bod: kolečka-ty jsem začal mít rád,jelikož opravdu dělají model modelem a až se zdokonalím,bude to hezké podívání.(Teo mi poradil dobře) Takže to bude zřejmě jediný tuning na této stavbě-lehce změněná kolečka s bombírem.Co se týče samotného modelu,zřejmě přijdou problémy,jelikož model natisknutý na papíře má již svá léta,je vyměklý a opravdu bylo na čase auto sestavit,než by se papír rozsypal.. :? takže zatím...
Obrázek Obrázek

xymoxes

Příspěvekod xymoxes » 09 září 2008 18:51

Daň za chybu: Protože vlastním jediný originál,spočítal jsem špatně zvětšení boku pláště při bombírování-zbylo mi vystřihnout nápis a udělat nový bok-myslím že po zabarvení to snad poznat nepůjde..No potěš,jestli to tak půjde dál...
Obrázek

hepyno

Příspěvekod hepyno » 10 září 2008 08:38

Tie kolesá sú dosť veľké, rovnako ako aj nápis na nich. Ak ich pretrieš agamou, myslím, že si to nik nevšimne :wink:
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

xymoxes

Příspěvekod xymoxes » 15 září 2008 11:46

Trochu pokroku v práci..Baví mě to,jen je potřeba díky staršímu papíru víc podlepobvat,čímž zase vznikají větší lomy a tím více retuše..
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

xymoxes

Příspěvekod xymoxes » 24 září 2008 10:50

Malý postup-momentálně málo času.Nelepí se moc dobře.Musím vše vystříhávat nůžkami-papír je už tak měkký,že se těžko vyřezává.Ale dodělám si jej-mě se vždycky líbil..
Obrázek Obrázek

xymoxes

Příspěvekod xymoxes » 02 říjen 2008 18:45

Dokonáno...Vím,že nic moc,ale už jsem se tady do toho pustil a bylo by blbý neoznámit konec.Chybí ochranný oblouk,který dodělám až vyležím teplotu.Zlomilo mě to tak,že jedinej tuning a to byl oblouk z plastiku prostě už dnes nedám..Tak se zatím mějte..
Obrázek

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 02 říjen 2008 20:15

Nemusíš psát nic moc....ne každý umí stavět jako pár vyvolených a na každém modelu najdeš určitě něco hezkého. Mně se moc líbí, je to hezká formule, konstrukce modelu je myslím neprávem podceňovaná (tyhle pozdní Vyškovského formule skutečně nejsou špatné) a dobře žes tomu dal bombírovaná kola. Tleskám!

hepyno

Příspěvekod hepyno » 02 říjen 2008 20:19

Nie sú žiadni vyvolení a na chybičkách sa človek učí. Mali ste ma vidieť, ako som si nadával, že som na tom McLarene prehnal lakovanie. Našťastie do rána všetky tie obrovské fľaky zmizli. a to ešte keď uvidíte ten modrý odtlačok prsta na chladiči Wolfa :D Čistý patlal je zo mňa :lol:

Takže nenechaj sa znechutiť neúspechmi a drobnými chybičkami, pretože nabudúce sa im už budeš vedieť vyhnúť :wink:
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Slimm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slimm » 02 říjen 2008 20:27

A co se týká tohoto modelu, i mě se moc líbí i když je jednodušší konstrukce. Líbí se mi dokonce tak, že už mám doma tři verze tohoto vozu. :) :D
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

xymoxes

Příspěvekod xymoxes » 02 říjen 2008 20:46

Díky Vám za povzbuzení,ale doufám,že to nebylo jen proto,že mé klátí 39 teploty! :wink: Ale člověk na tom netu někdy nechá tělo i s dekou :P Ale pár poznatků ze stavby,na které opravdu člověk musí přijít sám. Nakonec na barvení kol jsem přišel až u tohoto modelu a to jen na předních kolech-zadní jsem tak neskutečně dopiplal,že jsem to chěl vzdát už v začátcích až se mi vylilo více ředidla do agamy a přední kola najednou vpily jen nějaké dva nátěry a zcela to stačilo a vyšlo to pro mě celkem k světu. Piplal jsem už taky míň.Člověk opravdu v domnění,že to bude víc držet napiplá na chlopeň kýbl lepidla a to je velká chyba-stačí opravdu drobek jemně rozetřený.Jinak lakováním jsem zakryl spousty chyb,ale naopak jemně prosvitla rubová strana..co už... Teď se ještě chci pustit do Vyškovského Ligieru JS11 a potom Vám začnu fušovat do řemesla!! :wink: Já chcu být lepčí!!-než su... :D mějte se-du se potit

Zpět na